WerkMakers

In samenwerking met Anderz en Henk Verhoeven mogen wij 1 exemplaar weggeven van het boek WerkMakers: Van solliciteren naar werk creëren, van werkzoeker naar werkmaker.

Hoe doe je mee?
Wil jij kans maken op deze mooie gids voor hbo’ers en academici op weg naar een ondernemende toekomst? Stuur een e-mail naar post(at)hellopeople.nl met Winnen WerkMakers. Op 1 mei krijgt de gelukkige winnaar/winnares een e-mail en zullen wij het boek toesturen per post.

Over WerkMakers
Ben je net of bijna afgestudeerd en heb je een taal, psychologie of communicatie gestudeerd? Dan staan werkgevers tegenwoordig niet meer voor jou in de rij. De nieuwe arbeidsmarkt is een stuk minder vriendelijk en oude zekerheden, zoals vaste contracten en banen voor het leven, zijn niet meer aan de orde. Maar betekent dit dat er geen werk is voor jou? Zeker niet!

Dit boek leert je hoe je van een werkzoeker een werkmáker wordt. Vergeet het oude denken over solliciteren, een net cv maken en stevige handdrukken geven; dit is de nieuwe werkelijkheid. WerkMakers laat je zien hoe je via concrete en praktische technieken als gedreven professional, freelancer of zzp’er toch een interessante baan weet te vinden of aantrekkelijke en goed betaalde klussen kunt binnenhalen. Zelfs als je dacht dat commercieel talent niet tot je kernkwaliteiten behoorde. Aan het werk!

  • Geschikt voor alle hbo’ers en academici die gemotiveerd hun studie hebben gevolgd en nu gemotiveerd de praktijk in willen.
  • Met vele concrete stappenplannen, do’s en don’ts, en praktische tips.
  • Geen opgeklopte verhalen, maar heldere technieken om werk te vinden dat matcht met jouw niveau en professionaliteit.

www.anderzdenken.nl

9789462960527-klein

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone