23 november 2021

Nieuwe vacatures bij Local Heroes

Nieuwe vacatures! Onze leuke klant Local Heroes in Amsterdam is op zoek naar:

Local Leader / Marktmanager (Full Time)
De Local Leader zorgt ervoor dat het commerciële en operationele proces op locatie (Albert Cuyp) in goede banen wordt geleid. De Local Leader is het eerste aanspreekpunt voor de locale ondernemers, zorgt ervoor dat nieuwe ondernemers worden aangesloten op het platform en houdt nauw contact met hen met betrekking tot aanvulling en verbetering van het assortiment. De Local Leader geeft leiding aan een zeer betrokken team (5-6 parttimers) dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse operatie in het Local Heroes Pick Up Point en de bezorging naar klanten in de wijk. In samenwerking met de ondernemers zorg je ook voor de content van onze commerciële communicatie naar klanten.

Bijbaan hub medewerker & bezorger
De klanten komen dagelijks bij Local Heroes hun boodschappen ophalen en samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het afhaalpunt en het bezorgen. Regelmatig een stukje fietsen door het mooie Amsterdam maakt deze leuke vacature compleet. 

Local Heroes
Met de opkomst van het internet en steeds meer mensen met een drukke baan verdwijnt de markt steeds meer uit het straatbeeld. Het wordt steeds zwaarder voor de markt en veel ondernemers om op te boksen tegen de macht van grote ketens. De ruim 30 ondernemers, van de slagerij tot de visboer en slijterij tot bakkerij, vormen samen ‘Local Heroes’

Al je boodschappen bestel je bij Local Heroes, want het assortiment wordt aangevuld door Landmarkt. Je kunt er voor kiezen om het kosteloos op te halen bij onze Pick Up Point op de markt of tegen een kleine vergoeding met de bakfiets thuis laten bezorgen.

De doelstelling van Local Heroes is om lokale ondernemers te steunen, mee te laten gaan in deze tijd en gezamenlijk de consument te voorzien van ambachtelijke en eerlijke producten. Local Heroes wil de ondernemer een kanaal geven waarmee zij hun openingstijden kunnen verlengen, waardoor de consument tijdens het werk alvast zijn boodschappen kan doen.

Local Heroes gaat nu uitbreiden naar 5 tot 10 locaties in Amsterdam en is bezig met een landelijke uitrol daarna.

Is deze vacature iets voor jou?

Solliciteer nu! Een vraag? Bel ons.
-->