Tips en advies: curriculum vitae en LinkedIn profiel

Tips en advies: cv en LinkedIn profiel
Ieder individu heeft zijn eigen en speciale talent, jij dus ook! Maar wat kun je ermee? Wat doe je ermee? En nog belangrijker, hoe overtuig je jouw toekomstige werkgever dat het jouw talent is dat ze nodig hebben? Wij zien dagelijks cv’s , sollicitatiebrieven en online profielen  voorbijkomen. Soms goed, maar vaak ook met ruimte voor verbetering. Een goed cv in combinatie met een online profiel en een sollicitatiebrief kunnen helpen onderscheidend te zijn en zo bijdragen aan een goede sollicitatie. Daarom willen wij jou helpen met het maken en verbeteren van jouw cv en LinkedIn profiel.

Tips en advies voor een speciale prijs, namelijk 50 euro!
Uitgebreid overzicht met verbeterpunten voor jouw cv en LinkedIn profiel
Mogelijkheid tot vragen stellen

“Solliciteren 2.0 – Recensie van Marco Balm
Na een zeer ruime tijd bij mijn huidige werkgever werkzaam te zijn, was ik weer toe aan een nieuwe stap in de arbeidsmarkt. De laatste keer dat ik dit deed was ruim 9 jaar geleden. In die tijd voldeed een vacaturewebsite / vacature in een krant, een standaard C.V. en een goede motivatiebrief om met een nieuwe werkgever in gesprek komen.

MArco

Bij mij rees de vraag of deze aanpak vandaag de dag nog wel de juiste was. Er is in de wereld van de arbeidsmarkt namelijk veel veranderd. De invloed van het internet met daarbij de social media heeft een veel grotere greep gekregen. Dit heeft ook invloed gehad op werkgevers die hun zoektocht naar nieuw personeel hierop hebben aangepast. Om hierop aansluiting te maken ben ik op zoek gegaan naar een professionele ondersteuning. Online vond ik diverse boeken, e-books of peperdure loopbaancoaches. Gelukkig vond ik een zeer laagdrempelig alternatief via www.hellopeople.nl. Ik stuurde na een kort telefonisch contact mijn C.V. per mail op. Mijn LinkedIn profiel (welke in de kinderschoenen stond) werd door hen al snel aangetroffen. Binnen enkele dagen ontving ik een document met praktische tips, inclusief een handleiding hoe en waar dit aan te passen. Binnen record time wist ik zowel mijn C.V. als LinkedIn profiel hiermee flink  te verbeteren. Ook kon ik tussendoor nog vragen stellen en kreeg snel een goed bruikbaar antwoord. Voor hen die niet of slecht met de computer of internet weten om te gaan is er eventueel ook nog extra ondersteuning mogelijk.

Mede door de laagdrempeligheid, het fijne en zeer contact- en consumentvriendelijke prijs kan ik deze dienst van Hellopeople zeker aanbevelen. Ik heb er vertrouwen in dat mede door hun advies de kans op een leuke nieuwe functie in de huidige arbeidsmarkt een stuk dichterbij gekomen is.”

Mail jouw cv
Je mag jouw cv mailen naar post(at)hellopeople.nl. Wij reageren binnen 2 werkdagen, maar meestal krijg je dezelfde dag nog een email met feedback + tips over jouw inzending. Heeft het spoed of wil je langskomen voor advies, bel dan 023 75 18 425 of stuur een chatbericht via Skype: hellopeople.hellopeople.

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone