Meedoen aan het cv van de maand

Zelf meedoen aan het cv van de maand?

SollicitieLAB organiseert elke maand de cv van de maand verkiezing. Een mooie gelegenheid om extra aandacht voor je cv te krijgen en je netwerk te laten weten dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. En het werkt!

75% van de genomineerden uit de afgelopen periode heeft weer een baan. Soms worden de cv’s opgepikt door recruiters, maar het is veel meer dat het meedoen aan het cv van de maand je een boost geeft aan je sollicitatie activiteiten. Het zorgt voor nieuwe energie, nieuwe contacten en aandacht voor je cv.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig je stuurt je cv naar info@sollicitatielab.nl. Elke maand worden er 5 cv’s genomineerd. Deze 5 cv’s worden geplaatst op de website en op Facebook. Op deze cv’s kan dan gestemd worden. Het cv met de meeste stemmen wint de publieksprijs en mag aan het eind van het jaar meedoen aan de cv van het jaar verkiezing.

Ze leggen de 5 genomineerde cv’s ook voor aan een recruiterspanel. Met elke maand wisselende deskundigen en ervaren recruiters van aansprekende bedrijven.

De stemmen van het recruiterspanel bepalen wie het cv van de maand wordt. Natuurlijk doet het cv van de maand aan het eind van het jaar mee aan de cv van het jaar verkiezing en maakt dus kans om het beste cv van het jaar te worden.

Indien de recruiters en het publiek hetzelfde cv uitroepen als beste, dan wordt dat cv natuurlijk het cv van de maand. De nummer 2 van het publiek wint dan de publieksprijs en mag meedoen aan de cv van het jaar verkiezing.

0