De mensen die hello zeggen!

Gwenny Mees

Hello mijn naam is Gwenny Mees
Ik ben 36 jaar en woon in Hoofddorp. Alweer 11 jaar mede-eigenaresse van hellopeople en werk ik samen met Fausto en Hans om onze leuke klanten te helpen aan leuke nieuwe collega’s. Fausto de financiële man, Hans de salarisadministrateur en ik de recruiter. Samen vullen we elkaar mooi aan!
Naast hellopeople ben ik Yoga Teacher en geef ik privé yogalessen in Hoofddorp. Dit geeft mij een mooie balans en doe beide met heel erg veel plezier.

Mail mij

Hans Doornbos

Hello mijn naam is Hans Doornbos
Ik ben 46 jaar en ik woon in Den Hoorn samen met mijn vriendin en twee tienerjongens. In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op de golfbaan. Tijdelijk heb ik mijn voetbalcarrière verruild voor het trainen voor een halve marathon (soort van bucketlist). In 2001 ben ik gestart als ondernemer, samen met Fausto zijn we onszelf gaan detacheren. Deze manier van ondernemen vind ik prettig, dit omdat ik het leuk vind om in contact te komen met verschillenden bedrijven, contacten en collega’s. De opgedane ervaring heeft geholpen bij de start van hellopeople in 2010. Het verbinden van de juiste personen aan de juiste bedrijven.

Mail mij

Fausto den Heijer

Hello mijn naam is Fausto den Heijer
Ik ben 50 jaar en woon in Den Hoorn met mijn vrouw en 2 jongens van 13 en 15.
Ik ben al 11 jaar met plezier gezamenlijk eigenaar van hellopeople, een bedrijf gespecialiseerd in werving & selectie. Dit sluit perfect aan bij mijn andere onderneming waarbij we ons al 20 jaar hebben gespecialiseerd op het gebied van Financieel Interim Management.
Privé doe ik het liefst nog aan voetbal, maar door een knieblessure heb ik mijn kicksen in de wilgen moeten hangen. Nu ben ik leider geworden bij de veteranen en geef ik keeperstraining op de plaatselijke voetbalvereniging.
Ik hoop dat hellopeople de komende jaren nog veel bedrijven en kandidaten blij kan maken.

Mail mij